Moviestar

Moviestar

Moviestar er en opplevelse det er vanskelig å beskrive, men vi prøver!

Slengt inn i en tidstunnel fra planeten Fenris et sted i fremtiden, er de her for å redde verden med sin unike futuristiske art-pop spilt på bl.a ukulele, kazoo, omnichord, gitar/ukulele/synth-hybrid, autoharpe og taurusbass. Lørdag 28. juli på Månefestivalen kan du sjekke det selv om du ikke tror oss. 

Moviestar gir ut sitt debut album Stupid People/Happy Days i februar 2018. Clash Magazine har tyvlyttet og beskrev albumet slik: “Supreme art-pop unafraid to deviate from the norm, the trio seem to lash each song with as much colour as they can lay their hands on.”

Et show med Infinity Vik,The Octopus Goddess og Anaconda er som å se Freddie Mercury, David Bowie og LCD soundsystem gjennom et kaleidoskop på sopptripp; med et bakteppe av performance, fortellerkunst og moteshow formidlet med en entusiasme og spilleglede du sjelden opplever. 

Moviestar er som ingen andre band på jorden. De har intet mindre mål enn å redde planeten. Dannet i en fjern fremtid på planeten Fenris. Ved ankomst jorden ble de sjokkerte over hvor forferdelig menneskene behandlet hverandre og planeten. Ved hjelp av sci-fi influert punk-rock skal de rette det opp og hjelpe menneskene til å hjelpe seg selv. Konklusjonen er at idiotiske ledere skaper idiotiske innbyggere. Folk og ledere som ikke bryr seg om jorden eller hverandre. Moviestar var også veldig sjokkerte over at ingen profeter hadde spådd deres ankomst og ingen velkomstkomite sto klare. Så nå tar de saken i egne hender ved å gi ut debut album Stupid People/Happy Days.
Infinity Vik, The Octopus Goddess og The Anaconda lager sin egen unike versjon av kunstpunk pop og eksentrisk electronica. Moviestar ble sendt til Norge, den tryggeste nasjonen i verden, i det fryktede året 2016. Moviestar er ikke bare et band, de er en opplevelse. Deres konserter omfatter kunst, historiefortelling, mote og musikk i en helt ny overskridende form. 


Legg igjen en kommentar