OnklP & De Fjerne Slektningene

OnklP & De Fjerne Slektningene

OnklP tar styggen på ryggen og tauer med seg slekta til Månefestivalen lørdag 28. juli for å spille sammen med Thåström og Moviestar. Bandet som er en videreføring av et samarbeid mellom OnklP og Oslo Ess, har en musikalsk stil som blir beskrevet som en beinhard hybrid av rap og melodiøse rock. Temaer som kjærlighet, dop, død og håp blir berørt i deres musikk.

Etter å ha spilt for millioner av TV-seere over hele verden med låta «Endelig Hjemme» på Cecilia Brækhus sin Homecoming i Oslo Spektrum, befestet OnklP & De Fjerne Slektningene seg som et av de store bandene i Norge. De har turnert landet rundt med utsolgte konserter og stormende jubel.

OnklP & De Fjerne Slektningene har siden starten i 2014 blitt et fenomen og en sensasjon i Norge, med tre sterke album, et dryss av priser og nominasjoner, hits som grenser til landeplager, og ikke minst en endeløs rekke utsolgte konserter. Bandet har gjort sjangerfusjonen rap/rock populær og truffet et enormt publikum rett i hjertet med låtsuksessen ”Styggen på Ryggen” og har vært listet sammenhengende på radio siden debuten. 

OnklP & De Fjerne Slektningene er et av landets desidert beste liveband som er kjent for sine sagnomsuste konserter og forrykende sceneshow. Tidenes slektstreff finner du i Gamlebyen og Fredrikstad denne sommeren!

Foto: Jørn Veberg


Legg igjen en kommentar