OBOS på Månen

For femte år på rad inviterer boligbyggelaget i samarbeid med Månefestivalen til OBOS på Månen. Årets dato er 26. juli, og stedet er som før: Gamlebyen i Fredrikstad.

Også i år vil billettene koste 100 kroner + billettavgift. Billettinntektene, trolig cirka 350 000 kroner, går uavkortet til gode formål i Fredrikstad-regionen. 
Hvilke formål pengene skal gå til gjenstår å se, men det som er sikkert er at det blir mulig å søke om midler. Følg med på obos.no framover for å finne ut hvordan du kan søke. 

– Vi håper på denne måten at konserten kommer til nytte for lokalsamfunnet på en enda bedre måte. Konserten er fremdeles en gave til byen. Og OBOS betaler for gildet, sier Frølandshagen.

En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo, derfor støtter OBOS kulturen. Vi gleder oss til å arrangere en ny OBOS på Månen sammen med Månefestivalen sier Steinar Frølandshagen, regionsdirektør i OBOS.

Konserten er utsolgt.

Allerede fra kl. 13.00 kan du få byttet billett til armbånd.

Innslipp starter kl. 16.30

Kl. 17.15 Ekko-koret

Kl. 18.00 Adam Douglas

Kl. 20.00 Christel Alsos

Kl. 21.30 Morten Abel

 

Torsdag 26. juli

Christel Alsos 

christel

Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. I 2016 feiret hun 10-årsjubileum som artist, og slapp samme år sitt 5. studioalbum til strålende kritikker.
Nå er hun høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen "Hver gang vi møtes". Torsdag den 26. juli kommer hun til Gamlebyen for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra "Hver gang vi møtes" , og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog.

Gjennom årene har Alsos briljert som artist og levert perle etter perle av låter, deriblant "Milestone", "Finding Gold" og "Come On". Alsos sin katalog består av gjemte skatter, drømmende poplåter og fantastiske singler. Hun har turnert over hele landet med konsertrekken i "At That Time Of The Night Tour" i 2017, hvor hun fylte saler fra nord til sør.

Christel Alsos er en av våre mest folkekjære artister i juletiden, og har svøpt over folket med sin glitrende singel "Desember", som har vært både A-listet på P1 og fremført regelmessig under Kurt Nilsen og Christel Alsos sin felles juleturné, hvor de har fremført for nærmere 50 000 mennesker hvert år, de siste fem årene.

Alsos er også en Spellemannsnominert artist og hun har vært nominert fire ganger. Dette blir en konsert man ikke vil gå glipp av.

Foto: Isabel Watson

 

Adam Douglas 

adam

Multitalent i ekte soulforpakning!

Amerikaneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publikummet har sett. Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, ”I May Never Learn”, ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta "I Once Was An Honest Guy", som blant annet ble listet på NRK P1. Med sin "nice guy"-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock'n roll!

 

Morten Abel 

Abel

Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits legger Morten Abel ut på veien igjen i 2018. Torsdag 26. juli står han på scenen i Gamlebyen for å avslutte OBOS på Månen. Som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det kommende albumet, "Evig din", som kommer ut 2. mars.

Få artister her til lands har en like suksessrik og mangslungen karriere som Morten Abel, og med hits som "Be My Lover", "Lydia", "Tulipz", "Hard To Stay Awake", "Doberman" og "Frøken Vilikke" trenger han knapt noen nærmere introduksjon. Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess. Abel har vært i rampelyset i snart en mannsalder, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands.

Både salgstallene, prisene og konsertene på merittlisten hans forsvarer denne statusen, og mannen er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje.


Hovedsamarbeidpartnere


obos logo

ng

newwave

fredrikstad blad logo
motor-forum

Samarbeidspartnere
lille nøttefabrikken

ng

Partnereenjoy logo

techweb digitalbyrå

scandic logo

enjoy logo

Bidragsyterenorsk-kulturfond logo

fredrikstad-kommune.jpg logo

ostfold-f.kommune
FØLG OSS PÅ FACEBOOK