The Running Numbers

The Running Numbers

Noen ganger spilles det konserter man angrer sårt man ikke dro på. På vårparten fant en slik konsert sted på Gamlebyen Kulturhus, da det nye superbandet «The Running Numbers» brakdebuterte med en konsert det allerede går gjetord om langt utenfor bymuren. Om du ikke var der får du heldigvis en ny sjanse i sommer når «The Running numbers» stiller på Månefestivalens hovedscene fredag 26. juli.

Besetningen består av velkjente musikere, med Ole Jørgen Ottosen i front (spellemannsnominert vokalist/gitarist fra kritikerroste Tellusalie). I tillegg til Ottosen består bandet av en bunnsolid rytmeseksjon som taktfullt forvaltes av Johan Edvardson (Sweden, Navigators, Tellusalie m.fl) og Endre Tønnesen (mangeårig bassist som har spilt med PenJakke, Kvazar, Magenta, Jose Leguina etc.) Besetningen kompletteres av Alex Knøsmoen på diverse gitarer.

Disse gutta beveger seg fløyelsmykt som lokalkjente i et åpent americana landskap, og uavhengig av om du liker gitarbasert rock med røffe kanter, melodiøse sangperler eller tighte liveopptredener, så er dette en konsert du absolutt bør få med deg. Det kan være en stund til vi klarer å få disse gutta tilbake på en lokal scene. Ikke vær den som kunne dratt på legendarisk konsert, men lot være.

Foto: Rino Skarpnord/Something Odd


Legg igjen en kommentar