Bigbang

Bigbang

Bigbang – et av landets desidert beste liveband gir straks ut sitt første album siden 2013, snart varmer de opp turnébussen etter noen rolige år og Øystein Greni og co skaper rockefest for oss alle som en avslutning på Månefestivalens første dag. Fredag den 26. juli lover vi at dagen både starter og avsluttes med Månemagi.

Bigbang og kaptein Øystein Greni har vært en del av den norske folkesjela så lenge at noen muligens kan unnskyldes for å glemme hvilken imponerende merittliste de har bak seg. Klassikeren “Girl in Oslo” klatret til nr. 3 på VG-lista allerede i år 2000 og siden 2003 har samtlige 6 albumutgivelser gått helt til topps. Uten tvil et av landets beste liveband som i møte med publikum er i sitt ess. Det finnes ikke mange band som har slått gjennom for alvor med et dobbelt livealbum slik Bigbang gjorde med storselgeren “Radio Radio TV Sleep” i 2003, og båndet med publikum har bare blitt sterkere etterhvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere livefavoritter.

Når Bigbang nå slipper nytt materiale og kjører i gang maskineriet for fullt 6 år etter “The Oslo Bowl” er det bare å glede seg til å oppleve et band som ikke sparer på kruttet.


Legg igjen en kommentar