Marion Ravn

Marion Ravn

Marion Ravn har sunget poplåter på engelsk siden hun var svært ung, og befestet seg etterhvert som en av Norges mest kjente artister - både gjennom gruppa M2M og egen solokarriere. Denne høsten slippes hennes første album på norsk, og vi håper å få høre noen smakebiter fra dette når hun stiller med fullt band på lørdag under Månefestivalen!

Da Marion begynte å jobbe med nye låter etter utgivelsen av dobbeltalbumet "Scandal" i 2015, oppdaget hun til sin store overraskelse at ideene kom på norsk.

- Livet mitt hadde blitt snudd opp ned, og jeg stod på bar bakke. Nå i ettertid ser jeg at låtskrivingen virkelig hjalp meg i denne prosessen, men da jeg stod midt oppe i det hele, føltes det som jeg aldri kunne dele disse låtene med noen. De var veldig direkte og personlige, og jeg ble nesten skremt av nærheten i dem, forteller Marion.

Den første singelen fra det kommende albumet "Mellom disse 4 vegger" har fått tittelen "Tyv". Dette er en av de mest personlige låtene hun har skrevet, og hun føler at det er riktig at singelen er den første av de nye låtene publikum får høre.

- "Tyv" var den første brikken som gjorde at alle de andre låtene på albumet ble til. Den startet en dominoeffekt og gjorde at alt jeg hadde bygget opp raste ned. Derfor er det også en veldig sår låt som jeg lenge følte bare hørte til innenfor husets fire vegger, sier hun.

Marion legger til at singelen representerer det kommende albumet veldig godt musikalsk. "Tyv" slippes 10 mai og albumet "Mellom disse 4 vegger" gis ut høsten 2019. Du kan se henne på scenen under Månefestivalen lørdag 27. juli. 

Foto: Julie Pike


Legg igjen en kommentar