Alt du trenger å vite før Månefestivalen!

Alt du trenger å vite før Månefestivalen!

Dette er alt du trenger å vite før Månefestivalen!

For at publikum skal få den beste opplevelsen av den 19. Månefestivalen, er det på tide å dele litt praktisk informasjon.

Allerede fra onsdag 24.07 kl 12:00 kan du bytte dine billetter til bånd. Dette gjør du i billettboden utenfor inngangen til Tøihusplassen. Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med voksne. Under festivalen kan du også kjøpe billetter i billettboden, dersom det fortsatt er noen igjen.

På Månefestivalens hovedarena Tøihusplassen og Kommandanthagen er det tatt i bruk Cashless, slik at kjøp av mat og drikke skal gå raskt for deg som publikummer. Når du kommer til festivalen kjøper du et Månekort som du enkelt kan fylle med ønsket beløp via Vipps, på cashless.no eller ved påfyllingsstasjoner på området. Månekortet erstatter tidligere bongsystem. Kortet koster 50,- og du velger selv om du vil dele det med andre eller ha et personlig kort. Du kan bruke både vanlig bankkort og Månekortet på de fleste utsalgsstedene utenfor Tøihusplassen. Ved kjøp av Månekort er det lurt å skrive ut refusjonskvittering før du drar hjem, denne trenger du for å kunne refundere eventuelt restbeløp etter endt festival. Man kan også skrive ut denne kvitteringen på Gamlebyen Kulturhus uken etter festivalen. 

Trafikk inn og ut av Gamlebyen under festivalhelgen er sterkt redusert og vi oppfordrer alle gjester og publikummere til å reise kollektivt eller gå/sykle. Fredrikstad kommune har satt opp sykkelparkering flere steder i byen og vi oppfordrer alle til å bruke disse. Fergene er gratis og vil gå hele døgnet, men det blir noe kø ved åpning og stenging av festivalområdet.

For at du lett skal finne frem til de ulike scenene, matserveringene eller handicaptoalettet er det lurt å ta en titt på kartet over festivalområdet. Gamlebyen er full av aktiviteter hele helgen, så se gjennom de ulike programmene og ha en en fin festivalhelg.

Vel møtt og velkommen til verdens beste Månefestival!


Legg igjen en kommentar