TILGJENGELIGHET

Gamlebyen er full av brostein og dessverre litt humpete, men det skal for det meste være god fremkommelighet likevel. Gamlebyen er i stor grad vernet og det gjør det vanskelig for oss å gjøre store inngrep, men vi har gjort alle tiltak vi kan for å gjøre tilgjengeligheten så god som mulig. Festivalen er behjelpelig om du trenger hjelp. 

Adkomst og parkering

Kommer du med tog må du ta ferge over til Gamlebyen. Fergen er gratis og ligger 450 meter fra togstasjonen og går ofte. Du kan lese mer om rutetidene her ved å klikke her. Fra fergeleiet til festivalområdet er det også 450 meter. 

Dersom du kommer med buss til Fredrikstad er det 1,3 kilometer til fergen som tar deg rett over vannet. Du kan også ta Byfergen fra sentrum fergeleie som ligger 400 meter fra busstasjonen. Den tar deg helt til Gamlebyen og er også gratis.

Kommer du med bil må du parkere ved Kongstenhallen. Herfra er det 650 meter til festivalområdet. Det er begrenset innkjørsel inn i Gamlebyen. Dersom du har behov for HC-parkering nærmere området, gi oss beskjed ved å sende en e-post til yasmin@maanefestivalen.no

Ledsager

Alle ledsagere er hjertelig velkomne. Brukere kjøper vanlig billett selv og ledsager får gratis inngang ved å vise frem ledsagerbevis. Henvend dere til billettboden.

Toaletter

Inne på Tøihusplassen (hovedscenen) er det plassert ett HC-toalett i Kommandanthagen. Fredrikstad Museum er også behjelpelige med sitt HC-toalett, med inngang direkte fra rullestolrampe. Utenfor betalingsområdet er det ett HC-toalett ved Gamlebyen Kulturhus, ett på Hiphop på Månen (Kaserneplassen) og ett på Torget.

Mat og drikke

Alle utsalgssteder merker menyen med allergener. Vi har også et godt vegetar- og vegantilbud. 

Spillesteder

Tøihusplassen, hovedscene:

Rullestolrampe med enkel tilgang til HC-toalett i Fredrikstad Museum sine lokaler. Også ett HC-toalett i Kommandanthagen, ca. 30 meter unna rullestolrampe. Flatt og god tilgjengelighet, grusplass og stor hage med gressunderlag. 

Gamlebyen Kulturhus, Ø på Månen:

Liten trapp for å komme inn på huset, men rampe er tilgjengelig. Ikke HC-toalett inne på huset, men dette er tilgjengelig rett utenfor.

Kaserneplassen, Hiphop på Månen:

Flatt og lett tilgjengelig, med ett HC-toalett på området. Ikke rampe, men området er i stor grad oversiktlig. 

Torget:

Trinnfritt, men noe humpete brostein. Ett HC-toalett.

Vil du være frivillig?

Vi vil gjerne ha frivillige uansett funksjonsevne, vi tilrettelegger så godt vi kan og prøver å finne den beste løsningen for alle våre frivillige. Du kan lese mer om det å være frivillig og registrere deg ved å trykke her. Ta gjerne kontakt med frivilligansvarlig Marius Syversen på e-post ved spørsmål eller registrering!

 

Generelt prøver vi å skilte tydelig. Det er bare å huke tak i en av de frivillige ved behov for hjelp eller ved spørsmål. Dersom du har spørsmål eller innspill, kontakt yasmin@maanefestivalen.no.

Denne informasjonen er også tilgjengelig for nedlastning som PDF ved å trykke her.

Kart kan du finne her (OBS! HC-parkering og HC-toalett inne på Fredrikstad Museum er ikke avmerket i kartet). 

 


Hovedsamarbeidpartnere


obos logo

ng

fredrikstad blad logo
motor-forum

Samarbeidspartnerelille nøttefabrikken

ng

Partnereenjoy logo

techweb digitalbyrå

Bidragsyterenorsk-kulturfond logo

fredrikstad-kommune.jpg logo

ostfold-f.kommune

Mat med mer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK