Artistslipp Månefestivalen 2024: Storm

Du så han på Lindmo i går, nå kommer han til Månefestivalen!!! Norges ferske stortalent «STORM» ble født i 2008 og har på rekordtid blitt kjent i den norske musikkscenen. Han leverte nylig en helt vill konsert på Tons of Rock og står straks klar til å gå på scenen på prestisjetunge Download i UK.

Leo Davadi Sundli, som står bak artistnavnet, er selv oppvokst i Gåte’s turnebuss der han tidlig fant inspirasjon hos bla. Magnus Børmark.

August 2022 slapp han sin debut-EP; «Invincible».EP-en var etterfulgt av en hardtslående musikkvideo som handler om å ikke la det vonde ta over.

«Invincible» er en velkomponert og moden metalcore-granat som treffer deg rett i trynet, med et tekstlandskap som både er personlig, inspirerende og med ett mål; nemlig å vise verden hvem STORM er. EP-en trekker lytteren inn i et tekstunivers som setter søkelys på styrken i motgang med et bakteppe av knallhard metalcore-riff og blytunge vokalprestasjoner.

STORM’s siste singel “House of Cards” ble sluppet 13. juni i år og var en umiddelbar suksess, med enormt gode streamingtall og plasseringer på 300.000 plays på Spotify.

Pressen har ikke spart på komplimentene, og Gaffa hadde følgende å melde etter STORM slapp første singel fra «Invincible»; “Nå har også metalverdenen fått sitt eget norske vidunderbarn i den (da) 13 år gamle STORM.”  STORM henter inspirasjon fra band som Bring Me The Horizon, Falling in Reverse, Motionless in White og Yungblud, og han er med dette en del av den nye metalmusikken som appellerer til en hel generasjon og ikke bare fans av en spesifikk undersjanger.

Nå er STORM klar for å erobre Norge med sin knusende, men også fengende musikk.

Forrige
Forrige

Prison Stage på Månen Lørdag 27. Juli kl. 14:00

Neste
Neste

Artistslipp Månefestivalen 2024: SKOV