Artistslipp Månefestivalen 2024: The Soundtrack of Our Lives

Det er med henda høyt hevet over hodet at vi kunngjør at det svenske rockebandet The Soundtrack of Our Lives, kjent for sin dyptgripende innvirkning på rockescenen internasjonelt, er klare for å innta Månefestivalen. Etter en serie med vellykkede konserter sommeren 2023, er bandet nå klare for å bringe sin energi og klassiske hits til Tøihusplassen.

"Når et av Sveriges største rockeband gjennom tidene i sommer gjenforentes for tre festivalopptredener – samt en oppvarmingskveld på Pustervik og en kraftutladning på Garaget i Hammenhög – ble responsen overveldende. Fra åpningsnummeret 'Mantra Slider' til avslutningslåten 'The Passover' og alt imellom, en skattkiste av låter som få kan matche, utviklet konsertene seg til en triumf som fortjener å bli sett av flere. Nå er det klart at det vil skje.

The Soundtrack of Our Lives, som har gitt oss flere tiår med uforglemmelige melodier, vil ta fansen på en reise gjennom deres omfattende katalog. Ebbot Lundberg og hans bandkamerater er klare til å vise hvorfor de fortsatt er en av de største rockeaktene.

Forrige
Forrige

Program + Dagsbilletter

Neste
Neste

Artistslipp Månefestivalen 2024: Stig Brenner