Artistslipp Månefestivalen 2024: Amanda Delara

AMANDA DELARA TIL MÅNEN

Tidligere i sommer erobret artisten Amanda Delara toppen av hitlistene med sin personlige  tolkning av den svenske låten «Josefin». Hennes pianocover av låten har nådd imponerende  1,4 millioner visninger på TikTok og låta klatret raskt til toppen av hitlistene både i Norge og  Sverige. 

Amanda Delara fikk sitt første gjennombrudd i 2017 med debutsingelen «Paper Paper» og  «Gunerius» remixen, og siden den gang har hun kontinuerlig begeistret publikum med både  engelsk- og norskspråklig musikk. Hennes norskspråklige EP "Et lite stykke Norge", utgitt i  2020, har til og med hatt tekster inkludert i læreplanen på videregående skoler i Norge.  Singelen «Nå er det oss» fra EP-en ble også nominert som årets låt på P3 Gull. 

Året etter opplevde Delara suksess på de europeiske hitlistene med låten «Checka», et  samarbeid med den sveitsiske superstjernen Loredana. Siden sitt gjennombrudd i 2017 har  hun stått på store scener både nasjonalt og internasjonalt, og har delt scene med  verdensstjerner som Dua Lipa, Khalid og Young Thug. Med en stadig voksende karriere og  en unik evne til å formidle følelser gjennom musikken, er Delara definitivt en artist som  fortsetter å imponere og inspirere sitt publikum. 

Med albumslipp sen høsten inntar Delara Norges tre største byer i 2024 med en eksklusiv  mini-turné. Fra den historiske perlen Trondheim, via den sjarmerende kystbyen Bergen og til  slutt til hovedstadens pulserende Sentrum Scene.

Forrige
Forrige

Artistslipp Månefestivalen 2024: Emelie Hollow

Neste
Neste

Artistslipp Månefestivalen 2024: Seigmen