Artistslipp Månefestivalen 2024: Team Me

TEAM ME TIL MÅNEN

Team Me, som brakdebuterte med den Spellemann-vinnende klassikeren «To The  Treetops!» i 2011, har siden da vært et av Norges mest populære og  innflytelsesrike indieband. Til manges glede vendte indie-yndlingene i Team Me  tilbake til musikkscenen høsten 2021. Siden det har de sluppet albumet  «Something in the Making» (2022) og «Return to the Riverside» (2023).  

Mellom bandets andre album, «Blind As Night» fra 2014 og oppfølgeren i 2022 «Something In The  Making» gikk det hele 8 år. Og selv om Team Me aldri var helt borte i denne perioden, opplevde nok  både bandet selv og deres mange fans at albumet fra 2022 var som et comeback å regne. 

Musikalsk er «Return To The Riverside», den første singelen som ble sluppet fra det nyeste albumet,  preget av en «back to basics»-tilnærming. Låtene, som er de beste Hagen noensinne har skrevet,  får skinne i en mer nedstrippet og organisk drakt enn det vi kjenner fra tidligere Team Me utgivelser. Resultatet har blitt et voksnere, slankere og mer fokusert Team Me. Et band som måtte  se bakover for å kunne se fremover, og en samling låter hvis helhet er større enn summen av dets  deler. Albumet har fått strålende tilbakemeldinger, blant annet en 6’er i Dagsavisen og en 5’er i  Aftenposten. 

«Gleden var stor ved å høre dem igjen på comebackplata «Something In The Making» i fjor.  Det var like flott å se dem igjen på scenen, der det viste seg at de nye sangene komfortabelt  fant sin plass i settet sammen med de gamle favorittene. Team Me hadde den jublende  tonen intakt, og det lekne sceneshowet.» Geir Rakvaag, Dagsavisen 

Bandets øvrige medlemmer; Simen Schikulski, Simen Sandbæk Skari, Julie Ofelia Ossum Østrem,  Elida Inman, Uno Møller Christiansen og Bjarne Alexander Ryen Berg, har som vanlig bidratt stort på  innspillingen og utgjør sammen med Drogsås Hagen det spennende indie-orkesteret Team Me. 

Live har bandet blitt omtalt som et “imponerende maskineri”, og fellestrekk fra omtale i ulik  musikkpresse er fremhevingen av Team Me sin helt egne evne til å inkludere publikum, samt deres  vanvittige grad av samspill – det er tight, det er stort, det er ekte og det er engasjerende! I høst tar  de med seg nytt album i bagasjen og drar på både Norges- og Europa-turné! 

FACEBOOK / INSTAGRAM / HJEMMESIDE / YOUTUBE / SPOTIFY 

Forrige
Forrige

Artistslipp Månefestivalen 2024: MotorpsycHO

Neste
Neste

Artistslipp Månefestivalen 2024: Bob Geldof